Archive for September 2nd, 2009

Din planurile de vacanta… Wednesday, September 2nd, 2009

Din planurile de vacanta…

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la plaiurile noastre parca nu pot sta indiferent. Anul acesta mi-am propus un mic popas de cateva zile pe traseele parca uitate de timp si neatinse de om. Ma gandesc serios daca sa fac un offroad sau sa iau masina, sa agat rulota si sa o intind la drumetie. Parca as combina un pic de mers cu masina si cazare la rulota cu ceva mers pe jos. Mersul pe jos face piciorul frumos.

O sa dezvalui cateva imagini din vacanta mea de vis. Daca vrei sa te incumeti la o astfel de vacanta voi dezvalui mai tarziu locatia si cum se poate ajunge acolo.

Picture1

Pai planul de vacanta il am, dar vreau sa vad care e faza cu rulota. Asa ca daca tot am gasit acest site as vrea sa pun cateva intrebari si daca ma poate ajuta careva ar fi nemaipomenit.

Gazda site-ului mi-a dat cateva indicatii si oricum am avut success sa stiti. Mi-a promis ca daca merg in acest mic concediu ma ajuta sa imi pun la punct casuta mea pe roate si daca o sa am ceva probleme sa contez pe el. El este doctorul lor.

Primul pas l-am facut. Uite ca am gasit un prim ajutor. E de bun augur sa ai pe cineva care sa se priceapa. O sa incerc sa-l descos si va voi dezvalui din secretele lui.

Prieteni dragi, ne auzim pe curand!